cursos d’iniciació a la fotografia professional i maquillatge professiona

  • Posted By: admin
  • Posted In:
  • October 3, 2014
  • 0 Comments

L’Ajuntament de Cambrils dintre del programa 2014-15 de la Formació Professionalitzadora Municipal que organitza el Departament d’Ocupació ha finalitzat amb èxit els cursos d’Iniciació a la fotografia professional i Maquillatge professional impartits durant els mesos d’abril i maig 

En el curs de 35 hores d’Iniciació a la fotografia professional els alumnes han pogut conèixer a fons el funcionament de la càmera fotogràfica rèflex digital per poder realitzar fotografies creatives i professionals i trobar així, d’entre totes les disciplines fotogràfiques, aquella a la qual els agradaria dedicar-se professionalment.

El curs de Maquillatge professional de This Is Makeup, de 40 hores de durada, ha tingut com objectiu aprendre totes les tècniques de maquillatge per perfeccionar o desenvolupar la vocació de maquillador/a professional. Els alumnes han adquirit els coneixements de les tècniques pictòriques, així com dels materials necessàries per treballar en diversos àmbits tant dins del món dels audiovisuals i els espectacles com, directament, en l’anomenat maquillatge de bellesa.

Durant el transcurs de les activitats formatives també s’han dut a terme diverses pràctiques a l’aula i pel municipi, una d’elles conjunta d’ambdós cursos. En aquesta pràctica conjunta els alumnes del curs de maquillatge, maquillats, van fer de models per als alumnes de fotografia i d’aquesta han sorgit diversos books de maquilladors.

La mateixa pràctica ha inspirat al formador del curs de fotografia el muntatge del vídeo titulat “Cambrils una marea de color que inclou fotografies i pensaments del alumnes fotògrafs i que es pot veure en aquest enllaç:

0 Comments